:

Sergio Montero

Sergio Montero maakt zijn sculpturen met gerecyclede materialen aan de hand van afval dat hij vindt. In het creatieproces reflecteert hij kritisch op onze consumptiegewoonten, de consumptiemaatschappij én de hoeveelheid materialen die we zonder scrupules weggooien. Recycling is de toekomst.

In 2018 won hij in Andalucía met het werk ‘Camaleón’ de eerste prijs in de wedstrijd Reciclar Arte, een initiatief van het Spaanse Ministerie van Milieu en Ruimtelijke Ordening om door middel van artistieke creatie het bewustzijn van burgers te vergroten als het gaat om inzameling en recycling van glas en lichte verpakkingen.

  • Tentoonstelling “Spring Fever” 2020 Galerie I.D.F en Artichoque Art, Maastricht;
  • Tentoonstelling ‘Colectiva Artistas Residentes del Artsenal’ 2019 in de Artsenal Gallery, Malaga; Tentoonstelling “Colectiva” in de Excellence Art Gallery, Marbella; Tentoonstelling op het Festival de Arte de Marbella, Malaga; Tentoonstelling in Artsenal 2.0 in Alhaurín el Grande, Malaga.
  • Tentoonstelling ‘La magia del circo’ 2018 en ‘Futuro cercano’ in de Artsenal Gallery, Malaga; Tentoonstelling in de Diputación de Córdoba; Tentoonstelling voor de culturele wedstrijd in het Alhaurin el Grande.
  • Tentoonstelling “Pareidolia” en “Mi Musa” 2017 in de Artsenal Gallery, Malaga.
  • 2016 Tentoonstelling “Mi mundo interior” in de Artsenal Gallery, Malaga.

Vernissage Lichtwesen

Zaterdag 2 december vindt van 14.00 tot 18.00 de feestelijke opening plaats van expositie “Lichtwesen” met lichtobjecten van Duitse kunstenaar Jürgen Reichert. De kunstenaar presenteert dan voor het eerst een nieuwe selectie “Lichtwesen” aan het grote publiek.

Entree is gratis.