:
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sergio Montero

Sergio Montero maakt zijn sculpturen met gerecyclede materialen aan de hand van afval dat hij vindt. In het creatieproces reflecteert hij kritisch op onze consumptiegewoonten, de consumptiemaatschappij én de hoeveelheid materialen die we zonder scrupules weggooien. Recycling is de toekomst.

In 2018 won hij in Andalucía met het werk ‘Camaleón’ de eerste prijs in de wedstrijd Reciclar Arte, een initiatief van het Spaanse Ministerie van Milieu en Ruimtelijke Ordening om door middel van artistieke creatie het bewustzijn van burgers te vergroten als het gaat om inzameling en recycling van glas en lichte verpakkingen.

  • Tentoonstelling “Spring Fever” 2020 Galerie I.D.F en Artichoque Art, Maastricht;
  • Tentoonstelling ‘Colectiva Artistas Residentes del Artsenal’ 2019 in de Artsenal Gallery, Malaga; Tentoonstelling “Colectiva” in de Excellence Art Gallery, Marbella; Tentoonstelling op het Festival de Arte de Marbella, Malaga; Tentoonstelling in Artsenal 2.0 in Alhaurín el Grande, Malaga.
  • Tentoonstelling ‘La magia del circo’ 2018 en ‘Futuro cercano’ in de Artsenal Gallery, Malaga; Tentoonstelling in de Diputación de Córdoba; Tentoonstelling voor de culturele wedstrijd in het Alhaurin el Grande.
  • Tentoonstelling “Pareidolia” en “Mi Musa” 2017 in de Artsenal Gallery, Malaga.
  • 2016 Tentoonstelling “Mi mundo interior” in de Artsenal Gallery, Malaga.

Open Atelier - André Kok

Gratis entree
Gelieve van te voren aan te melden via info@artichoque.nl
 
Zondag 23 juni zal schilder André Kok zijn atelier openstellen voor bezoek in het kader van de Open Ateliers georganiseerd door SAM (Stichting Ateliers Maastricht). In hetzelfde complex zijn deze dag ook de ateliers van Jean Paul Delcourt en Marjan Melker te bezichtigen.