:
Search
Close this search box.

Sergio Montero

Sergio Montero maakt zijn sculpturen met gerecyclede materialen aan de hand van afval dat hij vindt. In het creatieproces reflecteert hij kritisch op onze consumptiegewoonten, de consumptiemaatschappij én de hoeveelheid materialen die we zonder scrupules weggooien. Recycling is de toekomst.

In 2018 won hij in Andalucía met het werk ‘Camaleón’ de eerste prijs in de wedstrijd Reciclar Arte, een initiatief van het Spaanse Ministerie van Milieu en Ruimtelijke Ordening om door middel van artistieke creatie het bewustzijn van burgers te vergroten als het gaat om inzameling en recycling van glas en lichte verpakkingen.

  • Tentoonstelling “Spring Fever” 2020 Galerie I.D.F en Artichoque Art, Maastricht;
  • Tentoonstelling ‘Colectiva Artistas Residentes del Artsenal’ 2019 in de Artsenal Gallery, Malaga; Tentoonstelling “Colectiva” in de Excellence Art Gallery, Marbella; Tentoonstelling op het Festival de Arte de Marbella, Malaga; Tentoonstelling in Artsenal 2.0 in Alhaurín el Grande, Malaga.
  • Tentoonstelling ‘La magia del circo’ 2018 en ‘Futuro cercano’ in de Artsenal Gallery, Malaga; Tentoonstelling in de Diputación de Córdoba; Tentoonstelling voor de culturele wedstrijd in het Alhaurin el Grande.
  • Tentoonstelling “Pareidolia” en “Mi Musa” 2017 in de Artsenal Gallery, Malaga.
  • 2016 Tentoonstelling “Mi mundo interior” in de Artsenal Gallery, Malaga.

Showcase rising stars during TEFAF

Rob van Rijn en Artichoque Art bieden 6 lokale talenten (t/m 27 jaar) een podium tijdens TEFAF. De talenten hebben zich aangemeld na een Open Call die is verspreid via de kunstacademie, Jan van Eijck Academie en de Samenwerkende Ateliers Maastricht (SAM).
Een professionele jury heeft uit alle aanmeldingen een selectie gemaakt die gepresenteerd gaat worden.

Amanda van der Lugt, Maddy Schaeks, Cis Sluijter, Nick Valentijn, Fera van de Wart, Iris van de Winkel

Gelijktijdig is ook de expositie Les Icônes Immortelles te
zien van Atelier Les Deux Garçons.

Vernissage 9 maart
15.00 tot 18.00 uur
Bredestraat 4, 6211 HC Maastricht

Deelname is gratis.
Gelieve van te voren aan te melden.