:

INLIJSTINGEN

Artichoque Art verzorgt ook inlijstingen en passepartouts. Bij ons heeft u de keuze uit een breed scala aan lijsten van modern tot klassiek voor uw schilderijen, tekeningen, litho’s en foto’s. Daarnaast is er ruime keuze uit diverse glassoorten, waaronder ontspiegeld glas en museumglas.

Indien gewenst bieden wij (zuurvrije) passepartouts in tal van kleuren en texturen. De breedte van de passepartouts baseren wij, in overleg met u, op de grootte van het werk en de breedte van de lijst. Vervolgens snijden we deze naar uw wensen uit in ons eigen atelier.

Het inlijsten en de keuze voor de juiste passepartout is maatwerk. Wij adviseren u daarom vooraf een afspraak in te plannen, zodat we bij ons op locatie de diverse mogelijkheden kunnen bespreken. Hierna zal onze lijstenmakerij aan de slag gaan.

OPHANGSYSTEMEN

Artichoque is officiële dealer is van STAS, een merk dat ophangsystemen biedt voor ingelijste kunstwerken. Deze systemen stellen u in staat om uw kunst aan de muur te bevestigen zonder telkens een nieuw gat te hoeven boren. Het ophangsysteem bestaat uit een aluminium ophangrail die in uw interieur past, een perlondraad of staalkabel die aan de rail wordt bevestigd, en een haakje waaraan u de inlijsting kunt hangen. Deze systemen zijn zowel geschikt voor klassieke als moderne interieurs en bieden de mogelijkheid om eenvoudig inlijstingen te verwisselen en te verplaatsen.

staslogo

Vernissage Lichtwesen

Zaterdag 2 december vindt van 14.00 tot 18.00 de feestelijke opening plaats van expositie “Lichtwesen” met lichtobjecten van Duitse kunstenaar Jürgen Reichert. De kunstenaar presenteert dan voor het eerst een nieuwe selectie “Lichtwesen” aan het grote publiek.

Entree is gratis.