:
Search
Close this search box.

INLIJSTINGEN

Artichoque Art verzorgt ook inlijstingen en passepartouts. Bij ons heeft u de keuze uit een breed scala aan lijsten van modern tot klassiek voor uw schilderijen, tekeningen, litho’s en foto’s. Daarnaast is er ruime keuze uit diverse glassoorten, waaronder ontspiegeld glas en museumglas.

Indien gewenst bieden wij (zuurvrije) passepartouts in tal van kleuren en texturen. De breedte van de passepartouts baseren wij, in overleg met u, op de grootte van het werk en de breedte van de lijst. Vervolgens snijden we deze naar uw wensen uit in ons eigen atelier.

Het inlijsten en de keuze voor de juiste passepartout is maatwerk. Wij adviseren u daarom vooraf een afspraak in te plannen, zodat we bij ons op locatie de diverse mogelijkheden kunnen bespreken. Hierna zal onze lijstenmakerij aan de slag gaan.

OPHANGSYSTEMEN

Artichoque is officiële dealer is van STAS, een merk dat ophangsystemen biedt voor ingelijste kunstwerken. Deze systemen stellen u in staat om uw kunst aan de muur te bevestigen zonder telkens een nieuw gat te hoeven boren. Het ophangsysteem bestaat uit een aluminium ophangrail die in uw interieur past, een perlondraad of staalkabel die aan de rail wordt bevestigd, en een haakje waaraan u de inlijsting kunt hangen. Deze systemen zijn zowel geschikt voor klassieke als moderne interieurs en bieden de mogelijkheid om eenvoudig inlijstingen te verwisselen en te verplaatsen.

staslogo

Showcase rising stars during TEFAF

Rob van Rijn en Artichoque Art bieden 6 lokale talenten (t/m 27 jaar) een podium tijdens TEFAF. De talenten hebben zich aangemeld na een Open Call die is verspreid via de kunstacademie, Jan van Eijck Academie en de Samenwerkende Ateliers Maastricht (SAM).
Een professionele jury heeft uit alle aanmeldingen een selectie gemaakt die gepresenteerd gaat worden.

Amanda van der Lugt, Maddy Schaeks, Cis Sluijter, Nick Valentijn, Fera van de Wart, Iris van de Winkel

Gelijktijdig is ook de expositie Les Icônes Immortelles te
zien van Atelier Les Deux Garçons.

Vernissage 9 maart
15.00 tot 18.00 uur
Bredestraat 4, 6211 HC Maastricht

Deelname is gratis.
Gelieve van te voren aan te melden.