:

INLIJSTINGEN

Artichoque Art verzorgt ook inlijstingen en passepartouts. Bij ons heeft u de keuze uit een breed scala aan lijsten van modern tot klassiek voor uw schilderijen, tekeningen, litho’s en foto’s. Daarnaast is er ruime keuze uit diverse glassoorten, waaronder ontspiegeld glas en museumglas.

Indien gewenst bieden wij (zuurvrije) passepartouts in tal van kleuren en texturen. De breedte van de passepartouts baseren wij, in overleg met u, op de grootte van het werk en de breedte van de lijst. Vervolgens snijden we deze naar uw wensen uit in ons eigen atelier.

Het inlijsten en de keuze voor de juiste passepartout is maatwerk. Wij adviseren u daarom vooraf een afspraak in te plannen, zodat we bij ons op locatie de diverse mogelijkheden kunnen bespreken. Hierna zal onze lijstenmakerij aan de slag gaan.

OPHANGSYSTEMEN

Artichoque is officiële dealer is van STAS, een merk dat ophangsystemen biedt voor ingelijste kunstwerken. Deze systemen stellen u in staat om uw kunst aan de muur te bevestigen zonder telkens een nieuw gat te hoeven boren. Het ophangsysteem bestaat uit een aluminium ophangrail die in uw interieur past, een perlondraad of staalkabel die aan de rail wordt bevestigd, en een haakje waaraan u de inlijsting kunt hangen. Deze systemen zijn zowel geschikt voor klassieke als moderne interieurs en bieden de mogelijkheid om eenvoudig inlijstingen te verwisselen en te verplaatsen.

staslogo

Maastricht Gallery Weekend (20, 21 en 22 oktober)

18 galeries openen de deuren voor kunstliefhebbers uit binnen- en buitenland. Vrijdagavond is de feestelijke opening waarbij iedere deelnemende galerie een bijzondere activiteit organiseert zoals een vernissage, live muziek of een performance.

Tijdens dit weekend exposeren vijf jonge getalenteerde kunstenaars, net afgestudeerd aan de Kunstacademie in Maastricht, samen bij Artichoque Art Gallery. Zij zijn geselecteerd door curator en kunstenaar Arjen van Prooijen die zelf ook zal exposeren.

Openingstijden

Vrijdag 18.00 – 22.00, zaterdag 12.00 -18.00 en zondag 12.00 – 18.00

Entree gratis. Gelieve van te voren aan te melden i.v.m. catering.