:
Zoek
Sluit dit zoekvak.

LOCATIEVERHUUR

Onze inspirerende galerie is een uitstekende locatie voor activiteiten zoals vergaderingen, teamsessies, trainingen, workshops en andere bijeenkomsten tussen de kunst.

Gelegen in een prachtig historisch stadspand in het centrum van Maastricht, tussen het Vrijthof en Onze Lieve Vrouwenplein, straalt Artichoque Art een sfeervolle ambiance uit die perfect past bij diverse gelegenheden.

De galerie beschikt over meerdere aparte ruimtes die geschikt zijn voor bijeenkomsten met 4 tot ongeveer 40 gasten. Elke ruimte heeft zijn eigen unieke sfeer en biedt de privacy die nodig is voor productieve vergaderingen, trainingssessies of andere bijeenkomsten. Indien gewenst kunnen we ook een lezing voorzien over de kunstwerken die er op dat moment hangen of over een periode uit de kunstgeschiedenis.

Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, bieden we gratis wifi en een scala aan presentatiemiddelen, waaronder een grote SMART TV, een beamer en een scherm. Hiermee kun je moeiteloos presentaties, trainingssessies of andere audiovisuele content delen.

Wat betreft parkeergelegenheid, is er Q-park in de nabijheid van de locatie, waardoor het gemakkelijk is voor gasten om te parkeren

Lezing: Surrealisme door Arjen van Prooijen

Woensdag 26 juni
19.30 – 21.30 uur • Prijs € 29,50
Incl. koffie, thee, tafelwater en een afsluitend drankje
Locatie: Artichoque Art, Bredestraaat 4, Maastricht
 
Het is dit jaar 100 jaar geleden dat de Franse schrijver André Breton zijn surrealistisch manifest schreef. Een essay waarin hij de basisprincipes beschreef van de nieuwe kunst. In deze lezing neemt Arjen van Prooijen jou mee naar de belangrijkste kunstenaars van deze bijzondere stroming. We gaan het hebben over de verbeelding van het onderbewuste en het irrationele en bekijken Frottages, Grattages en andere toeval-technieken in de werken van Joan Miro, Max Ernst en Yves Tanguy.