:
Search
Close this search box.

LOCATIEVERHUUR

Onze inspirerende galerie is een uitstekende locatie voor activiteiten zoals vergaderingen, teamsessies, trainingen, workshops en andere bijeenkomsten tussen de kunst.

Gelegen in een prachtig historisch stadspand in het centrum van Maastricht, tussen het Vrijthof en Onze Lieve Vrouwenplein, straalt Artichoque Art een sfeervolle ambiance uit die perfect past bij diverse gelegenheden.

De galerie beschikt over meerdere aparte ruimtes die geschikt zijn voor bijeenkomsten met 4 tot ongeveer 40 gasten. Elke ruimte heeft zijn eigen unieke sfeer en biedt de privacy die nodig is voor productieve vergaderingen, trainingssessies of andere bijeenkomsten. Indien gewenst kunnen we ook een lezing voorzien over de kunstwerken die er op dat moment hangen of over een periode uit de kunstgeschiedenis.

Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, bieden we gratis wifi en een scala aan presentatiemiddelen, waaronder een grote SMART TV, een beamer en een scherm. Hiermee kun je moeiteloos presentaties, trainingssessies of andere audiovisuele content delen.

Wat betreft parkeergelegenheid, is er Q-park in de nabijheid van de locatie, waardoor het gemakkelijk is voor gasten om te parkeren

Expositie banner Les Deux Garcons

Les Icônes Immortelles - Atelier Les Deux Garçons

In december 2023 werden ter gelegenheid van het 200 jaar Maastricht Institute of Arts drie beelden van ieder vier meter hoog op het Herdenkingsplein onthuld. Met de titel ‘Les Citoyens de Maastricht’ (‘De Burgers van Maastricht’). Inspiratie vormde de bijzondere 200 jaar oude gipscollectie (de zogenaamde Gipsotheek) die de kunstacademie rijk is. In deze expositie toont Atelier Les Deux Garçons beelden die aan deze drie giganten ten grondslag liggen. Brons, taxidermie en collages met terugkerende iconen zoals de Siamees, vormen samen een indrukwekkend geheel in de benedenzaal van de galerie.