:

Kim Hotterbeekx

Kim Hotterbeekx is een Limburgse kunstenaar, geboren en getogen in Sittard.
Tijdens haar opleiding op de Kunstacademie te Maastricht experimenteerde Hotterbeekx met verschillende media waarnaar ze uiteindelijk afstudeerde op de richting Filmisch beeld. Hierna heeft ze de opleiding Fine Arts and Education gevolgd, waar ze als afstudeerwerk een serie van 12 wandtapijten maakte die haar Sloveense afkomst onderzocht.

In het werk van Hotterbeekx is vaak een mate van contrast te vinden. Dit is terug te zien in de thematiek van haar werken, waarbij ze fantasie en verhalen combineert met elementen uit de natuur. Maar ook in de uitvoering van haar werk vind je een combinatie van verschillende technieken en materialen terug. Zo ook in haar huidige werk, waarbij ze pen en inkt tekeningen, textiele uitwerkingen en details van keramiek tot een eigenzinnige beeldtaal met elkaar verweeft.

Kim Hotterbeekx Artichoque Art
  • Filmisch beeld kunstacademie Maastricht
  • Fine Arts and Education

Vernissage Lichtwesen

Zaterdag 2 december vindt van 14.00 tot 18.00 de feestelijke opening plaats van expositie “Lichtwesen” met lichtobjecten van Duitse kunstenaar Jürgen Reichert. De kunstenaar presenteert dan voor het eerst een nieuwe selectie “Lichtwesen” aan het grote publiek.

Entree is gratis.