:
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kim Hotterbeekx

Kim Hotterbeekx is een Limburgse kunstenaar, geboren en getogen in Sittard.
Tijdens haar opleiding op de Kunstacademie te Maastricht experimenteerde Hotterbeekx met verschillende media waarnaar ze uiteindelijk afstudeerde op de richting Filmisch beeld. Hierna heeft ze de opleiding Fine Arts and Education gevolgd, waar ze als afstudeerwerk een serie van 12 wandtapijten maakte die haar Sloveense afkomst onderzocht.

In het werk van Hotterbeekx is vaak een mate van contrast te vinden. Dit is terug te zien in de thematiek van haar werken, waarbij ze fantasie en verhalen combineert met elementen uit de natuur. Maar ook in de uitvoering van haar werk vind je een combinatie van verschillende technieken en materialen terug. Zo ook in haar huidige werk, waarbij ze pen en inkt tekeningen, textiele uitwerkingen en details van keramiek tot een eigenzinnige beeldtaal met elkaar verweeft.

Kim Hotterbeekx Artichoque Art
  • Filmisch beeld kunstacademie Maastricht
  • Fine Arts and Education

Open Atelier - André Kok

Gratis entree
Gelieve van te voren aan te melden via info@artichoque.nl
 
Zondag 23 juni zal schilder André Kok zijn atelier openstellen voor bezoek in het kader van de Open Ateliers georganiseerd door SAM (Stichting Ateliers Maastricht). In hetzelfde complex zijn deze dag ook de ateliers van Jean Paul Delcourt en Marjan Melker te bezichtigen.