:
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Harm Kleijnen

Harm Kleijnen (1990) is illustrator, kunstenaar en docent. Hij is twee keer afgestudeerd aan de kunstacademie te Maastricht in de richtingen Visuele Communicatie (2016, Cum Laude) en Fine Art & Design in Education (2023). Hij is tegenwoordig werkzaam bij de acadmie als docent bij de opleiding Visuele Communicatie in de richting illustratie.

In zijn werk toont hij een herinterpretatie van gebeurtenissen of gevoelens die hij heeft doorgemaakt. Door zijn eigen ervaringen als onderwerp te nemen geeft Harm zichzelf de mogelijkheid zijn belevenissen tegen het licht te houden en deze opnieuw te bekijken. Hij is vaak zelf in het beeld aanwezig als alter ego waardoor er voor hem een nieuwe persoonlijke realiteit ontstaat.

Zijn beelden zijn doorwerkte tekeningen die vaak door puntjes tot stand komen. Hij werkt meestal met pen en papier maar heeft ook interesse in verschillende druktechnieken zoals etsen en zeefdrukken.

Harm Kleijnen_ Artichoque Art
  • 2016: Visuele Communicatie ( Cum Laude)
  • 2023: Fine Art & Design in Education 

Open Atelier - André Kok

Gratis entree
Gelieve van te voren aan te melden via info@artichoque.nl
 
Zondag 23 juni zal schilder André Kok zijn atelier openstellen voor bezoek in het kader van de Open Ateliers georganiseerd door SAM (Stichting Ateliers Maastricht). In hetzelfde complex zijn deze dag ook de ateliers van Jean Paul Delcourt en Marjan Melker te bezichtigen.