Ondernemers Carla Leliveld en Erik Stroink delen hun liefde voor de kunst. Dat bracht hen ertoe gezamenlijk een nieuwe weg in te slaan. In hartje Maastricht openden ze Artichoque Art: een galerie, waar zowel jonge als gevestigde kunstenaars zich kunnen presenteren aan het publiek.

Bij Artichoque Art draait alles om persoonlijke aandacht en begeleiding. Het team doet er alles aan om geïnteresseerde kunstliefhebbers op een deskundige en zorgvuldige manier te begeleiden bij de aankoop van een werk.

Erik Stroink
Carla leliveld

Het grootste deel van ons aanbod is online te vinden. Geselecteerde werken zijn eenvoudig bestellen via de webshop. Heeft u onze hulp of advies nodig? Loop dan gerust eens binnen in onze galerie, gevestigd in een prachtig historisch pand in het centrum van Maastricht. Artichoque Art Gallery is elke zaterdag geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Op afspraak kunt u ook op andere dagen bij ons terecht.

Behalve in eigen huis, organiseren wij regelmatig pop-up exposities in luxe hotels en sterrenrestaurants, zoals het Kurhaus (Scheveningen), Kruisherenhotel Maastricht, Château Neercanne (Maastricht) en Hotel Mabi (Maastricht). Heeft u een hotel of restaurant en wilt u ook nét dat ene stukje extra beleving voor uw gasten? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

HET AANBOD

Bij galerie Artichoque Art vindt u een breed scala aan kunstwerken, variërend van grafiek en schilderijen tot foto’s, sculpturen en objecten. Wij werken voornamelijk met jonge, talentvolle kunstenaars. Daarnaast presenteren we geregeld werk van gearriveerde namen uit de kunstwereld. Het assortiment biedt voor ieder wat wils, ook voor de kleinere portemonnee.

WERK IN OPDRACHT

Galerie Artichoque Art biedt ook de mogelijkheid om werk in opdracht te laten vervaardigen door een van de vele kunstenaars uit ons brede netwerk. Op die manier kunt u familie, vrienden of relaties verrassen met een origineel en persoonlijk geschenk. Graag nemen we de tijd om samen met u uw wensen ten aanzien van kunstenaar, materiaal en ontwerp te bespreken. Neem ook daarvoor gerust contact met ons op.

OOG VOOR KUNSTENAARS

De aandacht van galerie Artichoque Art beperkt zich niet tot de bezoekers alleen. We stellen ook alles in het werk om onze kunstenaars alle zorg uit handen te nemen. Vaak zijn zij zo verdiept in het creatieve proces, dat ze niet toekomen aan de meer praktische aspecten van het kunstenaarschap, zoals marketing of administratie. Dat is precies waar galerie Artichoque Art mee kan helpen.

Carla Leliveld en Erik Stroink

Exposities:

Het Kurhaus Scheveningen ***** Augustus 2020 tot heden
Hotel Merici Sittard **** Juni 2020 tot heden
Het Coachhuis Maastricht (NL)  t/m 31 mei 2020
Podgorny Robinson Gallery – St. Paul de Vence (FR)
Design Hotel Kruisheren Maastricht *****  (NL)
Townhouse Design Hotel**** (NL)
Boutique Hotel Mabi (NL)