Andre-Kok-Artichoque-Art-Gallery-Maastricht

Graag nodigen wij u uit voor de expositie “Framed”. Deze tentoonstelling geeft een beeld van het oeuvre van de Maastrichtse kunstenaar André Kok.

André Kok werd geboren in het Brabantse Schayk en kwam in 1980 naar Maastricht om te gaan studeren aan de kunstacademie. Na de academie volgde een roerige periode waarin hij een paar maanden in Italië een atelier heeft gehad. Hij keerde terug naar Maastricht om zich daar te vestigen als kunstenaar en is daar altijd blijven wonen. Daarnaast is hij muzikant (violist) in diverse professionele bands.

De schilderijen van André zijn impressies van Maastricht, Valkenburg en andere Nederlandse steden, Italië, Frankrijk, Oostenrijk e.a. Daarnaast maakt André abstracte werken op basis van emoties die ontstaan door zijn persoonlijke beleving van menselijke interacties, beschouwingen van mens, wereld en natuur. Dit uit zich in een uitbundig kleurgebruik en in een krachtige, expressieve lijnvoering.

PROGRAMMA

Zaterdag 12 december 2020

Locatie: Brusselsestraat 51, Maastricht

Tijd: 12:00 en 18:00 uur

Zondag 13 december 2020

Locatie: Brusselsestraat 51, Maastricht

Tijd: 12:00 en 18:00 uur

Praktische informatie:

In verband met COVID-19 kunnen er maar een beperkt aantal mensen worden toegelaten. We zullen dus werken met tijdssloten. Geef dus graag even van tevoren aan wanneer je wilt komen via info@artichoque.nl.

Uiteraard zorgen wij voor een gastvrije ontvangst met een hapje en een drankje.

Wij horen graag van of u erbij bent. Wilt u de expositie op een andere dag bezoeken, neem dan even contact met ons op voor een afspraak.

Carla Leliveld: 06 22 40 53 04 of Erik Stroink: 06 48 15 73 09 of via info@artichoque.nl.

Hartelijke groet,

Carla Leliveld en Erik Stroink