:

UW EVENEMENT BIJ ARTICHOQUE

Onze inspirerende galerie biedt tevens een uitstekende locatie voor bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen en workshops, evenals voor zakelijke borrels of privé-diners.

Gelegen in een prachtig historisch stadspand in het centrum van Maastricht, op slechts 200 meter afstand van het Vrijthof, straalt Artichoque Art een sfeervolle ambiance uit die perfect past bij diverse evenementen.

De galerie beschikt over meerdere aparte ruimtes die geschikt zijn voor bijeenkomsten met 4 tot ongeveer 100 gasten. Elke ruimte heeft zijn eigen unieke sfeer en biedt de privacy die nodig is voor productieve vergaderingen of trainingssessies.

Wat betreft catering, werken we samen met gerenommeerde chefs en cateraars in Maastricht, die garant staan voor hoogwaardig eten en drinken. Ze bieden verschillende culinaire opties en kunnen aan verschillende prijsklassen voldoen.

Om ervoor te zorgen dat je evenement soepel verloopt, bieden we gratis wifi en een scala aan presentatiemiddelen, waaronder Apple TV, een beamer en een scherm. Hiermee kun je moeiteloos presentaties, trainingssessies of andere audiovisuele content delen.

Wat betreft parkeergelegenheid, is er Q-park in de nabijheid van de locatie, waardoor het gemakkelijk is voor gasten om te parkeren

Vernissage Lichtwesen

Zaterdag 2 december vindt van 14.00 tot 18.00 de feestelijke opening plaats van expositie “Lichtwesen” met lichtobjecten van Duitse kunstenaar Jürgen Reichert. De kunstenaar presenteert dan voor het eerst een nieuwe selectie “Lichtwesen” aan het grote publiek.

Entree is gratis.