Arvid Henkes | Kunstenaar Light Art |  Bronzen beelden. Geboren en groot gebracht binnen Gallery Bell’Arte te Maastricht. De eerste beeldengalerie van Nederland, die zijn moeder (Doret Huibers) met haar zakelijke intuïtie en zijn vader (beeldhouwer Emile Cornelis) door zijn creativiteit samen hebben opgezet.
Arvid is hier opgegroeid in een stimulerende en artistieke omgeving en al van jongs af aan is hij creatief bezig. Zijn vader heeft hem daarbij alle stappen geleerd van het model maken tot het brons gieten. Bovendien kreeg hij ook veel hulp en tips van de beroemde kunstenaars die exposeren in Gallery Bell’Arte. Zijn beeldjes zijn vaak van dieren families. Zoals de bronzen pinguïns, olifantjes en ijsbeertjes.

lees meer

Planetary-gods-Arvid Henkes

Naarmate Arvid ouder werd begon hij ook zelf te experimenteren met de verschillende vormen van kunst. Naast de klassieke beeldhouw- en schilder kunst vindt hij ook zijn weg in het grafisch ontwerpen. Daarnaast houdt hij zich bezig met grote grafisch ontworpen fotokunstwerken.

Arvid is dagelijks bezig met zijn persoonlijke creatieve ontwikkeling. Er zullen nog veel kunstwerken vanuit zijn gedachten de realiteit betreden. Zijn motto: ”Bringing your imagination to reality”.

Zijn werken zijn ook te zien bij Gallery Bell’Arte